گلایه معاون استاندار از حضور کشاورزان غیر بومی در کرمانشاه

سرویس کرمانشاه _ معاون عمرانی استاندار در ادامه بیان کرد: متأسفانه افزایش حضور کشاورزان غیربومی در استان و عدم رعایت الگوی کشت و استفاده غیراستاندارد از کودهای شیمیایی و سموم توسط آن‌ها، تبدیل به یکی از معضلات استان شده و سلامت مردم را با خطر مواجه کرده است. 

به گزارش کردپرس؛ طهماسب نجفی در نشست کارگروه سازگاری با کم آبی استان که با حضور مدیرکل دفتر فنی استانداری و مدیران عضو برگزار شد؛ اظهار کرد: یکی از اولویت‌های مهم برنامه هفتم پیشرفت کشور، ارتقای سطح سلامت جامعه و بهبود کیفیت زندگی افراد است و در همین راستا در حوزه کشاورزی، یک هدف گذاری ۲.۵ درصدی تعریف شده است.  

معاون عمرانی استاندار کرمانشاه تولید محصولات سلامت محور را یک اولویت‌ مهم در حوزه کشاورزی برشمرد و گفت:  تولید محصولات کشاورزی باید به گونه ای باشد که علاوه بر تأمین نیازهای غذایی، به حفظ سلامت مردم، منابع طبیعی و محیط زیست نیز توجه جدی داشته باشد.

وی تولید محصولات سلامت محور را یک اولویت‌ مهم در حوزه کشاورزی برشمرد و گفت:  تولید محصولات باید به گونه ای باشد که علاوه بر تأمین نیازهای غذایی، به حفظ سلامت مردم، منابع طبیعی و محیط زیست توجه داشته باشد و دست یابی به این مهم نیازمند کاهش استفاده از سموم و کودهای شیمیایی و مدیریت بهینه منابع طبیعی است.

معاون عمرانی استاندار در ادامه بیان کرد: متأسفانه افزایش حضور کشاورزان غیربومی در استان و عدم رعایت الگوی کشت و استفاده غیراستاندارد از کودهای شیمیایی و سموم توسط آن‌ها، تبدیل به یکی از معضلات استان شده و سلامت مردم را با خطر مواجه کرده است. 

وی تاکید کرد: نمونه برداری منظم از آب چاه ها، آزمایش محصولات کشاورزی مانند سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی و ... می تواند به کاهش این آسیب ها کمک کند و زمینه برخورد قانونی با متخلفان را فراهم کند.

 نجفی در بخش دیگری از سخنانش گفت: استان کرمانشاه حدود ۹۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که یک ظرفیت بسیار مناسب برای توسعه استان محسوب می شود.

 وی خاطر نشان کرد: با استفاده از روش های نوین و افزایش بهره‌وری در کشاورزی می توان در کنار افزایش تولید و کاهش هزینه‌ها به بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی کشاورزان هم کمک کرد.
 
معاون عمرانی استاندار ادامه داد: یکی از روش‌های افزایش بهره‌وری در حوزه کشاورزی استفاده از فناوری‌های نوین مانند استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری به جای آبیاری سنتی است و این روش ها باید توسط جهاد کشاورزی ترویج شود.

کد خبر 2786782

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha